Sponsring och sponsorer

Är du företag eller en organisation som vill stödja Malvas verksamhet gör du det genom att bli sponsor. Det går bra att sponsra vår verksamhet generellt eller till specifika aktiviteter eller arrangemang. Sponsring som går till vår verksamhet används av oss till att driva råd- och stödverksamheten samt arbetet med skyddsplacerade. Pengar kan även gå till att vi personal kan göra utflykter eller olika kortare resor med de inskrivna.

Sponsring till specifika aktiviteter eller arrangemang kan handla om att stödja vårt arbete till vissa skolor/skolklasser eller organisationer. Det kan även handla om att underlätta för oss att arrangera föreläsningar, utbildningar eller aktiviteter under ”En vecka fri från våld”.

Som sponsor kan man även stödja oss genom att upplåta lokaler eller ge en viss % av egen inkomst till oss.

Vi är tacksamma för allt ekonomiskt stöd vi kan få och är väldigt positiva till att hitta samarbeten med företag och organisationer. Vår verksamhet är beroende av bidrag och sponsring. Kontakta oss på 0157-12010 eller info@kvinnojourenmalva.se för att fråga om sponsring eller diskutera samarbeten.

Välkommen att höra av dig!

Sponsorer 2022

ICA Kvantum Flen, Lindbro Såg, Skobes Katrineholm, Sörmlands Sparbank, Länsförsäkringar Sörmland, Svensk Fastighetsförmedling Flen-Malmköping, Lita Screen, Flens Glas, Länsföreningen Sörmland, Zonta Flen-Malmköping, Matpiraten Flen, IOGT-NTO, Flens kommun.