Skänka pengar eller saker

Det går att vara engagerad i Malva genom att stödja oss med enstaka insättningar av pengar. Vi är tacksamma för alla pengar vi får in vilket underlättar för vår verksamhet och vårt arbete med våldsutsatta. Vill du att din gåva ska gå till något specifikt i vår verksamhet, meddela oss vid insättning antingen via swish 123 040 4301 eller bankgiro 357-3730.

Vill du stötta vår verksamhet genom att skänka saker går det bra. Vi tar emot i den mån vi har möjlighet att förvara det vi får. Får vi möbler eller husgeråd sparar vi det och ger till de som flyttar från vårt boende till eget nytt boende. Många som bor i skyddat boende har inte möjlighet att få med sig varken kläder eller saker vilket gör att de behöver börja om från ”noll” när de flyttar från oss.

Får vi kläder eller leksaker till oss delas det antingen ut till de som bor hos oss och som inte har egna kläder eller saker med sig eller sparas till det är dags för utflytt från oss.

Ibland kan vi göra specifika förfrågningar på våra sociala medier om sådant som behövs antingen till vår verksamhet eller till vuxna och barn som ska flytta ut. Följ oss gärna på Facebook och på Instagram

Det är viktigt att komma ihåg: allt det som du vill skänka till oss behöver vara i gott skick, helt och rent och inte fullt med exempelvis djurhår. Vi har inte möjlighet att ta emot sådant du själv inte vill ha för att det är i för dåligt skick. Är du osäker på om vi tar emot något du vill skänka så kontakta oss och fråga.

Vi har tyvärr svårt att hämta möbler som ska skänkas till oss så vi ser gärna att du som vill skänka kan se till att det kommer fram till vårt kontor. Vi gör allt vi kan för att hitta lösningar som passar både dig som vill skänka och oss.

Vill du skänka saker eller kläder, ring oss på 0157-12010 eller maila: info@kvinnojourenmalva.se