Välkommen till Ungdomsjouren Malva-Malve!

QUIZ

Ungdomsjouren Malva-Malve är en del av Kvinnojouren Malva. Vi är en ideell förening som arbetar med att stötta och stärka unga tjejer och killar. Ungdomsjouren Malva- Malve är en feministisk organisation som är religiöst och politisk obunden vars mål är ett jämställt samhälle fritt från våld. Till oss kan du vända dig om du behöver någon att prata med. Ingen fråga är för stor eller för liten! Du kan alltid vara anonym.

Vi pratar med dig om alla problem, i alla situationer. Du ska aldrig behöva vara ensam med dina tankar och funderingar. Vi kanske inte har alla svar på dina frågor, men vi lyssnar och på dig och stöttar dig i dina upplevelser. Många som tar kontakt med oss vill prata om sin vardag, om kroppen, sex och kärlek, stress, psykisk ohälsa och våld.

Vi som arbetar som volontärer är inte utbildade psykologer eller kuratorer men vi är utbildade i bemötande, normkritik och genusperspektiv. Alla vi som jobbar här har tystnadsplikt så det som sägs stannar hos oss. Vi är tjejer i olika åldrar, alla är över 19 år, med olika intressen, utbildningar och yrken, men alla arbetar för ett jämställt samhälle där alla ska känna sig trygga.

Boka samtal

Vill du boka tid för samtal?

Vi finns för dig som behöver prata. Samtalen sker via chatt, telefon, eller mejl. Vi finns också på instagram!

Kontakta oss på 072-8372357 eller mejla till ungdom@kvinnojourenmalva.se

Chat

Vi har chatten öppen för dig som behöver prata måndagar 19-21 och sista torsdagen i månaden mellan kl 18-20. I chatten är du anonym och vi som chattar har tystnadsplikt.

Länk till chatten https://ungdomsjourenmalva-malve.chatt.unizonjourer.se/

OBS! Du vet väl om att du kan boka en tid att chatta med oss?

Kontakta oss på 072-8372357 eller mejla till ungdom@kvinnojourenmalva.se