Medlem

Alla som är engagerande i Malva är även medlemmar i föreningen. Vill du stödja oss är vi tacksamma för att du vill bli stödmedlem i Malva. Stödmedlem blir du genom att swisha (minst) 100 kr till 123 040 4301, skriv ditt namn och år för medlemskap. (Ex. Anna Andersson, stödmedlem 2023).

Du kan även välja att bli månadsgivare. Som månadsgivare väljer du om du vill bidra till vuxna eller barn i vår verksamhet. Ditt bidrag går direkt till arbetet med de som bor i vårt skyddade boende, till exempel så att vuxna kan åka på sociala resor eller att barn får åka till djurpark tillsammans med vår personal. Du väljer själv om du vill ge 100 kr, 300 kr eller 500 kr i månaden. Gå in på din internhetbank och lägg till en fast månadsbetalning till vårt bankgiro 357-3730. Skriv ditt namn och din mailadress samt om du vill bidra till vuxen eller barn som meddelande.

Alla månadsgivare kommer vid årets slut få ett meddelande om vad vuxna och barn inskrivna i vårt skyddade boende kunnat göra tack vare våra månadsgivare.